CULTURE

Life at NOBEARS

Werken bij NOBEARS betekent de vrijheid krijgen om op ontdekkingstocht te gaan. Dat avontuur zit in ons DNA.

De focus op onze interne cultuur fungeert als gids tijdens die ontdekkingstocht. Het helpt onze jagers om te groeien, skills verder te ontwikkelen en ondersteunt de samenwerking cross-teams. 

DE NOBEARS CULTURE CODE

progressive.jpg

Always forward thinking

De wereld waarin we leven beweegt. En snel ook. Om bij te blijven, moeten we onszelf af en toe opnieuw uitvinden. We willen vooruit. En vooruitgang blijven boeken. Daarom omarmen we verandering met een flexibele mindset en zoeken we naar persoonlijke groei in dagelijkse dingen.
istock-1059713466.jpg

We don't do solo adventures

Samenwerking en vertrouwen staan aan de basis van elke succesvolle expeditie. Door te kiezen voor de lange termijn en gezamenlijk doelen na te streven, krijgt elke dag lading. Bij ons sta je nooit alleen in een grote uitdaging.
pot-on-fire-to-prepare-food-2021-08-26-15-33-07-utc.jpg

We create the future

De ondernemersmentaliteit zit in alles wat we doen. Creativiteit vormt onze basis voor effectieve oplossingen en we staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Dat opent deuren om gewaagde kansen en uitdagingen te pakken.
istock-618620506.jpg

We pursue self-responsibility

We hebben zelf controle over wat er gebeurt. Dat biedt ons de krachtigste tool die er is: vrijheid. Toegevoegde waarde vinden we belangrijker dan functietitels. Waarde creëer je door het durven maken van keuzes en prioriteiten te stellen. Dat vereist zelfvertrouwen. En een dosis lef.
image-72.png
rectangle-13.jpg

The beginning of something big

Precies. Dát gevoel. Voel je 'm? Met inmiddels 135+ specialisten werken we iedere dag aan iets dat weleens het begin van iets groots zou kunnen zijn. We waarderen wat we vandaag zijn, maar hebben altijd honger naar het onbekende. Want wat achter de horizon ligt vinden we leuker, spannender en heeft nou eenmaal een enorme aantrekkingskracht. We zijn niet van de stapels papieren, richtlijnen en policies - behalve waar dat nodig is. In plaats daarvan, houden we vast aan een aantal zaken:

Verbinding

We willen dat je de verbinding voelt, waar je ook werkt. Met je collega's, klanten en met het NOBEARS merk. We stimuleren de fysieke samenwerking door een fijne, inspirerende werkplek te creëren. Voor iedereen.

Vrijheid

We creëren graag vrijheid door iedereen zelf te laten bepalen waar en wanneer je werkt. Dus werk jij liever twee dagen thuis, prima! Maar vrijheid staat voor ons ook gelijk aan het zelf kunnen maken van keuzes. 

Verstand

Tijd om zo'n keuze te maken? Dan gebruiken we ons eigen, gezonde verstand en beoordelen we zelf of die keuzes goed zijn. Voelt het niet goed? Dan is het vaak ook niet goed.

Jan-Eric Timp

"Natuurlijk is het super vet om bij een agency te werken dat grootse ambities heeft en dit ook nastreeft door prijs na prijs binnen te slepen."

Jan-Eric Timp, Digital Marketeer

Our habitat

De cultuur binnen NOBEARS kenmerkt zich vooral door dingen die niet omschreven zijn. De spontane dingen. Zoals Vetkees, onze secret cult-held die elke vrijdag aandringt op het bestellen van friet. Waar tijdens de gezamenlijke lunch de exotische totstandkoming van jouw tosti-creatie of groentewrap centraal staat. Maar ook de fitbears die regelmatig gezamenlijk sporten, het samen vieren van carnaval, de culinaire eetfestijntjes en de karaoke avonden.

En die vrijdagmiddagborrel? Die is gewoon gezellig. Niks speciaals.

dsc00808-2.jpg
02.png
dsc01626-2.jpg
06.png
07.png
09.png
10.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-11.14.57.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-11.00.51.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-11.01.31.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-11.03.45.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-11.06.04.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-10.59.25.png
scherm-afbeelding-2023-12-08-om-10.59.04.png
dsc02095-2.jpg

Our adventures

 

dsc01626-2.jpg

Personal growth

Elke dag werken we aan de ambitie om persoonlijke ontwikkeling onze #1 arbeidsvoorwaarde te maken. 

Bij ons is er écht ruimte voor je ambities. Omdat we zo hard groeien, zit je praktisch nooit aan je 'plafond'. Of ontstaan er nieuwe functies. Wij faciliteren en ondersteunen. Met tools, tijd, budget en begeleiding. 

12.png

Challenges

We dagen je graag uit om af en toe uit je comfortzone te stappen. Met de NOBEARS Challenges dagen we collega's uit om een bepaalde periode naar een uitdagende activiteit toe te werken. 

Onze challenges staan volledig in het thema van avontuur en teambuilding, maar zijn vooral memorabel!

09-1.png

Exploring Friday

Een werkdag die volledig in het teken staat van alles behalve het 'standaard' werk. Zo lang het maar betekenis heeft en zinvol is. Dat is Exploring Friday bij NOBEARS.

Ontdekken, ontwikkelen, proberen, inspireren of tot nieuwe inzichten te komen. Dat staat centraal. Want samen op een andere manier invulling te geven aan ontwikkeling draagt nou eenmaal bij aan werkplezier. En geeft ruimte om buiten het werk om te groeien.

screenshot-2023-03-10-at-11.17.21.png

Huntcouture

Onze eigen merchandise draagt bij aan het voelen, ervaren en dus beleven van ons merk. Door NOBEARS, voor NOBEARS. Maar net zo goed voor de rest van de wereld. 

Onze Huntcouture creëert awarenes en is een bron van inspiratie voor interne, creatieve cases. Met eigen ontworpen designs en selectief gekozen materialen. Aan de andere kant wordt het door collega's ook gewoon graag gedragen.