The Expedition

How we hunt, act and play. En hoe we samen onderweg zijn om van ambitieuze avonturen successen te maken. 

kopie-van-dsc-1475.jpg
kopie-van-dsc-0133.jpg

Culture

NOBEARS zit in je DNA. Iets nieuws proberen belangrijker vinden dan veilig in de hoek blijven zitten. Niet bang zijn voor de beren op de weg maar bij iedere stap leren en groeien. Ondernemen.

Succes, plezier, samenwerking en persoonlijke groei lopen als een rode draad door alles wat we doen. Daarbij respecteren we elkaars normen en waarden, want het verschil in mensen maakt ons ook uniek als geheel. Je voelt het dagelijks in de wandelgangen en het uit zich in de uitdagende projecten die we met klanten aangaan. 

We stimuleren een zelfsturende omgeving, want dat werkt nu eenmaal creatiever en efficiënter. Hier past geen strenge hiërarchie bij. We werken met een start-up mentaliteit in een professionele organisatie. Dat is gezellig én noodzakelijk.

Door de lange termijn samenwerkingen kun jij je helemaal op een project storten. Waar het bij andere meestal ophoudt als de opdracht klaar is, zoek je bij ons juist manieren om te vernieuwen en verbeteren. Of er staat bij dezelfde opdrachtgever weer een nieuwe uitdaging op de planning. Je bent langer en intensiever met projecten bezig. En daar word je zelf weer een betere jager van.

Ferry Freriks

"Elke dag leer ik weer wat bij. Is het niet in de dagelijkse werkzaamheden dan zijn het wel nieuwe projecten/klanten waar ik weer wat van opsteek. Vind het prettig dat ik de ruimte heb om nog dingen uit te proberen. Iets nog nooit gedaan? Kijk maar hoe je het aanpakt. Komt wel goed."

Ferry Freriks, Digital Marketeer

En dat jagen op beren dan?

Vanuit het diepgewortelde verlangen om avonturen aan te gaan, onmogelijke doelen te bereiken en ongebaande paden te bewandelen is de naam NOBEARS ontstaan. Want er zijn natuurlijk altijd wel 'beren op de weg'. Maar die gaan we slim uit de weg of we vloeren ze. Simpel. Kortom, eigenlijk zijn we dus een soort van jagers. Op digitale beren dan. Slimme hunters die samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken.

En als je een jager nu een naam en een gezicht zou moeten geven, dan denk je toch aan een doorgewinterde 'Mr. Cor Hunter'. Een stoere, classy jager met een strik. Een geruite strik weliswaar.

cor.svg

"Everyone wants to eat but few are willing to hunt"

Cor Hunter, jager van het zuiden.

kopie-van-dsc-1417-2.jpg
350xx-r-vacature-image2.jpg
kopie-van-dsc-1369.jpg

5 redenen waarom je bij NOBEARS wilt werken

(Volgens onze jagers)

 

Ondernemend
We zijn avonturiers

We wandelen niet binnen gebaande paden. Ook jij kunt proberen en pionieren. Je hebt vrijheid in je werk en de verantwoordelijkheid ligt vooral binnen de teams. Dus jouw team = jouw toko. Zo zorgen we voor een gedreven en proactieve sfeer. Kansen krijg je niet, die pak je.

Samenwerken
We got your back

We bundelen expertises om creatieve ideeën meer kracht bij te zetten. Want de vetste dingen maken of bereiken, doe je samen. Daar leer je van en laten we eerlijk zijn: dat is ook een stuk gezelliger.

Openheid
We nemen geen blad voor de mond

Je kunt alles zeggen wat je denkt door de open feedback cultuur die er is. Je hebt niet alleen een team, maar een compleet peloton aan collega’s om op terug te vallen. Om je een duwtje in de rug te geven of om mee te proosten.

Ontwikkeling
Ruimte voor ontwikkeling

Je wordt gestimuleerd en uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen. We zijn ervan overtuigd dat jouw persoonlijke groei hand in hand gaat met die van de organisatie zelf. Of dit nu doorgroeien is, of het uitbreiden van je expertise.

Creativiteit
Creativiteit is key

Je komt voor uitdagingen te staan, dat staat vast. Maar met jouw creativiteit bedenk je simpele oplossingen voor complexe problemen. Waar een beer zijn vissen één voor één een vangt, bedenk jij een visnet. Met deze creativiteit verrassen we klanten en overtreffen we verwachtingen.

kopie-van-p1130473-4-1.jpg
kopie-van-dsc04651.jpg
dsc-1368-2-1-.jpg

Ambition meets adventure

Elke dag weer een beetje beter willen zijn dan de dag ervoor, met de drang om continu te blijven groeien en ontwikkelen. Dat gevoel en die sfeer heerst wel een beetje. 

Uitdagende bedrijfsbrede doelen vertalen we naar behapbare indivuele doelstellingen per kwartaal. Zo ben je altijd actief bezig met jouw ontwikkeling, en die van NOBEARS. Ambities worden in concrete groeiplannen gegoten en ondersteund door trainingen en cursussen. En met die instelling worden mooie stappen gerealiseerd. 

Zo heeft Jeroen na zijn stage 13 jaar geleden ongeveer alle disciplines doorlopen voor hij verantwoordelijk werd voor Tilburg. Zet Martin al sinds 2010 zijn kennis en kwaliteiten in op projectmanagement en is Rob (Robbie) inmiddels van ongekende waarde als technisch specialist en senior developer. Ook begonnen als 'broekie' 10 jaar geleden. En laten we vooral ook Marieke niet vergeten, die ons - al sinds haar stage in 2009 - heel veel mooie dingen heeft gebracht op het gebied van account- en projectmanagement. 

 

kopie-van-dsc-0121.jpg
kopie-van-dsc-1544.jpg

Kom werken bij NOBEARS

Knal je CV maar door!