Life at NOBEARS

Vanuit verschillende expertises bundelen we krachten en werken we samen. Zo maken we herinneringen op ons pad van avontuur. 

kopie-van-dsc-1475.jpg
kopie-van-dsc-0133.jpg

Culture

NOBEARS zit in je DNA. Iets nieuws proberen belangrijker vinden dan veilig in de hoek blijven zitten. Niet bang zijn voor beren op de weg maar bij iedere stap leren en groeien. Ondernemen.

Succes, plezier, samenwerking en persoonlijke groei zijn de rode draad door alles wat we doen. Je voelt het dagelijks in de wandelgangen en het uit zich in de manier waarop we uitdagende projecten die we met klanten aan gaan. Daarbij respecteren we elkaars normen en waarden, want het verschil in mensen maakt ons uniek als geheel.
We stimuleren een zelfsturende omgeving, want dat werkt nu eenmaal creatiever en efficiënter. En daar past geen strenge hiërarchie bij. We werken met een start-up mentaliteit in een professionele organisatie. Dat is gezellig én noodzakelijk.

 

Ferry Freriks

"Elke dag leer ik weer wat bij. Is het niet in de dagelijkse werkzaamheden dan zijn het wel nieuwe projecten/klanten waar ik weer wat van opsteek. Vind het prettig dat ik de ruimte heb om nog dingen uit te proberen. Iets nog nooit gedaan? Kijk maar hoe je het aanpakt. Komt wel goed."

Ferry Freriks, Digital Marketeer
kopie-van-dsc-1417-2.jpg
kopie-van-idf-watergevecht-juli-2019-3.jpg
kopie-van-dsc-1369.jpg

Wat werken bij NOBEARS betekent

(Volgens onze jagers)

 

Adventure
Step into adventure

We omarmen uitdagingen en risico’s. Nieuwe dingen proberen, pionieren en op ontdekkingstocht gaan. Om het mooiste, beste werk te maken en om je tijd te vullen met waar je nu echt blij van wordt. Uitdagende projecten pakken we met beide handen aan. We zien extra kansen en benutten die. Werken bij NOBEARS is een beleving.

Grow
Take your chance to grow

Pak de regie over je carrière. Er komen onwijs veel kansen voorbij in een groeiende en veranderende organisatie. Samen zoeken we grenzen op, maken we fouten en leren daarvan. In groei zijn we aan elkaar verbonden. Bij ons kies je je eigen pad en ligt er focus op jouw ontwikkeling. Jij bent degene die bepaalt welke paden je bewandelt, maar we helpen je graag op jouw route naar succes.

Hunt, act & play
Hunt, act & play

Work hard, play hard. Samen knallen om een deadline te halen of proactief met klanten meedenken en verwachtingen overtreffen. We zijn net zo dienstbaar ingesteld als dat we van een lolletje op de werkvloer houden. Etentjes, vrijdagmiddagborrels, een challenge of een feest. We genieten van de mooie dingen in het leven en vieren successen.

Keep it real
Keep it real

Bij NOBEARS kun je jezelf zijn. We zullen je nooit pushen om te veranderen, maar wel uitdagen om nieuwe dingen te proberen. De kans krijgen om uit je comfortzone te stappen, maar dat niet verplicht zijn. En elkaar scherp houden. Door te benoemen, door eerlijk te zijn en door te delen.

 

kopie-van-p1130473-4-1.jpg
kopie-van-dsc04651.jpg
dsc-1368-2-1-.jpg

Het NOBEARS manifest

NOBEARS staat voor het waarmaken van dromen.
Voor de weg naar voren.
Geen beren op de weg zien.

Zo bepalen we zelf de route naar succes.
We nemen verantwoordelijkheid.
En streven naar vrijheid.
Durf en ambitie zit bij ons in het bloed.
Dat is nodig om te groeien.
Dus stap uit je comfortzone.
En beleef het avontuur.

Dat hoef je niet alleen te doen.
Bij NOBEARS doen we dingen samen. Als het beste team.
Samen maken we impact.
We creëren de meest waardevolle beleving. 
Voor onszelf, en voor onze klanten.

Samen willen we winnen.
En lopen liever de marathon.
In plaats van de sprint.

 

 

utrechtmeet
kopie-van-dsc-0121.jpg

Kom werken bij NOBEARS

Knal je CV maar door!