Building
the Group

Vanuit verschillende bedrijven en expertises bundelen we krachten en werken we samen. Zo maken we herinneringen op ons pad van avontuur.

 

 

 

 

mask-group-131.png

NOBEARS

Wij gebruiken de kracht van creativiteit en technologie om complete digitale concepten te bouwen. Met een sterk ondernemende mindset bedenken of transformeren we digitale strategieën. We houden van bedrijven waar ondernemerschap, ambitie en een winnaarsmentaliteit in het DNA zit. Want dat DNA hebben we zelf ook. 

Elke dag weer een beetje beter willen zijn dan de dag ervoor, met de drang om continu te blijven groeien en ontwikkelen. Dat gevoel en die sfeer overheerst bij NOBEARS. Naast de drang om zo veel mogelijk met elkaar samen te werken. Want de vetste dingen maken of bereiken, doe je samen

We werken in multidisciplinaire teams om klanten optimaal te kunnen bedienen en van elkaar te leren. Naast focus op persoonlijke groei en ontwikkeling, dagen we ook een klant uit om - net als onszelf - ambitieus te denken.

En dat betekent altijd op zoek naar avontuur, nieuwe dingen proberen en elke dag opnieuw de uitdaging aan gaan. Ben jij klaar voor die nieuwe uitdaging? Vacatures NOBEARS

idf.png

ID Factory

ID Factory brengt merken en mensen in beweging. Met de juiste digitale strategie creëren we campagnes, concepten en creatie met impact. Of het nu gaat om een sterke merkpositionering, performance driven campagnes of doelgerichte website. 

 

ID Factory is de leukste club digital marketeers en creatives van Brabant (samen met de collega's van NOBEARS natuurlijk). Een mensenclub die samen het onderste uit de kan wil halen voor klanten. Jong, gedreven en ambitieus. Met altijd een grap achter de hand.

We werken in teams met dedicated specialisten die zich vastbijten in de klant. Deze van voor tot achter kennen en zo samen écht impact maken. Hierbij zetten we talent op de eerste plaats. Jij doet waar je goed in bent. Zo heeft elk team een digitaal strateeg, projectmanager en de juiste specialisten voor de klus.

Één team, één taak zullen we maar zeggen. Al ligt die ad hoc klus natuurlijk altijd op de loer. Het blijft tenslotte een dynamisch bureauleven! Vacatures ID Factory

Met een team van ruim 80 specialisten stillen wij vanuit meerdere locaties onze honger naar digitaal succes.

 

idf8798.jpg
schermafbeelding-2021-10-08-om-15.16.05.png

Kom werken bij NOBEARS

Knal je CV maar door!